BLOG: John van G Foundation

BLOG: John van G Foundation

John van G heeft drie typen foundations. Twee van deze foundations zijn vloeibaar en een is een matterende crème make-up.

Maar de grote vraag is welke kies je voor jouw huidtype?
Heb je een vettere huid, dan kan de Silky Fluid erg goed werken. Deze vloeibare foundation heeft een matte maar hierdoor ook iets drogere finish.
Mocht je een wat meer gemengde huid hebben, dan is de Soft Touch een erg fijn product. Deze foundations past namelijk bij iedere huidtype waardoor je geen verschil zult gaan zien tussen drogere of vettere plekjes op je huid. Verder bevat dit product licht reflecterende pigmenten die optisch kleine oneffenheden zoals lijntjes, plooien en huidonregelmatigheden.

Bij de matterende crème foundation, de Double Finish, wordt een sponsje meegeleverd en het luxe doosje bevat een handig spiegeltje. Dit is een ideaal product voor onderweg een snelle touch-up op locatie, makkelijk mee te nemen en je bent met één product klaar. Het doosje kan worden hergebruikt met een navulling.

Wat is het voordeel van vloeibare of crème foundation?
Beide vloeibare foundations moeten lichtelijk worden afgepoederd met een compacte of losse poeder. Hiermee matteer je niet alleen het resultaat, maar fixeer je tevens het product waardoor deze langer op de huid blijft zitten. Bij de crème foundation is dat niet nodig, doordat deze al een poederige substantie bevat.

Welk type foundation is het beste?
Zoals je hebt kunnen lezen is bij de keuze van een foundation vooral bepalend wat voor type huid jij hebt. De kleur kan nog zo mooi zijn, maar als de foundation niet past bij jouw huidtype zal deze nog steeds geen mooi eindresultaat geven. Ook kan gemak in gebruik een belangrijke factor zijn die je keuze kan beinvloeden.

Sluit foundation mijn huid af?
Alle John van G foundations bevatten een UV-filter en vitamine E die je huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. Plantaardige oliën en de parfumvrije samenstelling beschermen en verzorgen de huid. Het is dus zeker niet zo dat foundation in welke vorm dan ook de huid afsluit. Dat was vroeger misschien zo, maar met de moderne producten die er tegenwoordig op de markt zijn zeker niet. Wel is van belang dat jij je huid dagelijks goed reinigd en regelmatig scrubt, om achter gebleven restjes huidvetten en foundation te verwijderen.  

Bestel de John van G Foundations nu online via Più Bella Visagie.
Soft Touch Foundation €21,00 verkrijgbaar in 6 verschillende tinten
Silky Fluid Mat Foundation €19,30 verkrijgbaar in 4 verschillende tinten
Double Finish €17,70 verkrijgbaar in 6 verschillende tinten (refill €10,20)

***Fouten en prijswijzigingen voorbehouden***