Blog, Tips and Tricks

Opnieuw een prachtige voorjaarslook. Dit keer gemaakt i.s.m. de veelbelovende jonge fashion fotografe Roxanne Letterie. Dit inspiratie beeld is volledig  gemaakt met kleuren uit de Bright Spring 2015 collectie van John van G. Een volledig andere look in vergelijking met de blog van maart.
Een lichte look waarin de basis is gemaakt met de lichte groen en roze mineral oogschaduw kleuren.

Daarnaast is de eyeshadows #908 tevens gebruikt als highlight.
Tip: Door een licht laagje oogschaduw goed uit te werken op de bovenzijde van de jukbeenderen en bijvoorbeeld in de binnenste ooghoeken creëer je een sprankelende zomer look waardoor je bruine tint nog beter uit komt. In combinatie met een matte roze blush zie je duidelijk het effect dat je hiermee krijgt. Er ontstaat opnieuw veel contrast tussen mat en glas.
Met cirkels is aangegeven welke kleuren waar zijn gebruikt.

Deze look is voornamelijk samengesteld uit de volgende producten:
Eyeshadows: Bright Spring 2015 (#902 licht roze, #904 roze, #906 groen, #908 geel) €6,20 p/st
Lipstick: Bright Spring 2015 (#488) €10,-
Blush: (#29) €6,60
Eyeshadow base €8,20
Soft Touch Foundation (kleur afhankelijk van huidtype) €21,-
Complete perfect mascara: (zwart) €11,50

Bestel alle John van G producten nu via de webshop van Più Bella Visagie!

***Fouten en prijswijzigingen voorbehouden***
Met dank aan fotografe Roxanne Letterie en model Elsemieke Ardon (EvD Model Agency).

John van G heeft drie typen foundations. Twee van deze foundations zijn vloeibaar en een is een matterende crème make-up.

Maar de grote vraag is welke kies je voor jouw huidtype?
Heb je een vettere huid, dan kan de Silky Fluid erg goed werken. Deze vloeibare foundation heeft een matte maar hierdoor ook iets drogere finish.
Mocht je een wat meer gemengde huid hebben, dan is de Soft Touch een erg fijn product. Deze foundations past namelijk bij iedere huidtype waardoor je geen verschil zult gaan zien tussen drogere of vettere plekjes op je huid. Verder bevat dit product licht reflecterende pigmenten die optisch kleine oneffenheden zoals lijntjes, plooien en huidonregelmatigheden.

Bij de matterende crème foundation, de Double Finish, wordt een sponsje meegeleverd en het luxe doosje bevat een handig spiegeltje. Dit is een ideaal product voor onderweg een snelle touch-up op locatie, makkelijk mee te nemen en je bent met één product klaar. Het doosje kan worden hergebruikt met een navulling.

Wat is het voordeel van vloeibare of crème foundation?
Beide vloeibare foundations moeten lichtelijk worden afgepoederd met een compacte of losse poeder. Hiermee matteer je niet alleen het resultaat, maar fixeer je tevens het product waardoor deze langer op de huid blijft zitten. Bij de crème foundation is dat niet nodig, doordat deze al een poederige substantie bevat.

Welk type foundation is het beste?
Zoals je hebt kunnen lezen is bij de keuze van een foundation vooral bepalend wat voor type huid jij hebt. De kleur kan nog zo mooi zijn, maar als de foundation niet past bij jouw huidtype zal deze nog steeds geen mooi eindresultaat geven. Ook kan gemak in gebruik een belangrijke factor zijn die je keuze kan beinvloeden.

Sluit foundation mijn huid af?
Alle John van G foundations bevatten een UV-filter en vitamine E die je huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. Plantaardige oliën en de parfumvrije samenstelling beschermen en verzorgen de huid. Het is dus zeker niet zo dat foundation in welke vorm dan ook de huid afsluit. Dat was vroeger misschien zo, maar met de moderne producten die er tegenwoordig op de markt zijn zeker niet. Wel is van belang dat jij je huid dagelijks goed reinigd en regelmatig scrubt, om achter gebleven restjes huidvetten en foundation te verwijderen.  

Bestel de John van G Foundations nu online via Più Bella Visagie.
Soft Touch Foundation €21,00 verkrijgbaar in 6 verschillende tinten
Silky Fluid Mat Foundation €19,30 verkrijgbaar in 4 verschillende tinten
Double Finish €17,70 verkrijgbaar in 6 verschillende tinten (refill €10,20)

***Fouten en prijswijzigingen voorbehouden***

Zoals beloofd deel ik met jullie een prachtige voorjaarslook. Dit eerste inspiratie beeld is voornamelijk gemaakt met kleuren uit de Bright Spring 2015 collectie van John van G.
Om de look intenser te maken is naast de mineral oogschaduws met lichte roze en blauw tinten gekozen voor een matte intense roze kleur uit de Color Partycipation collection.
Tip: Door matte en glimmende oogschaduws naast elkaar te gebruiken kun je nog meer diepte creëren.
  
Deze look is voornamelijk samengesteld uit de volgende producten:
Lipstick: Bright Spring 2015 (#488) €10,-
Eyeshadows: Bright Spring 2015 (#900 en #902) €6,20 p/st
Eyeshadow: Color Partycipation (#463 mat roze) €6,20
Eyeshadow base €8,20
Foundation Soft Touch: (#12) €21,-
Complete perfect mascara: (zwart) €11,50
Binnenkort meer inspiratie beelden in de volgende blog!

Bestel alle John van G producten nu via de webshop van Più Bella Visagie!

***Fouten en prijswijzigingen voorbehouden***
Met dank aan fotografe Anish Esenkbrink en model Linda Meijer.

Bright Spring de voorjaars-/ zomercollectie van John van G is vanaf nu verkrijgbaar.
Più Bella Visagie teste de collectie alvast voor jou uit en laat je in deze korte blog zien wat het effect is van deze kleurige collectie.

In foto 1 zie je hoe de lipsticks eruit zien op een lichte huid. Ik ben persoonlijk vooral fan van de lichte parelmoer lipstick (kleur 488) welke ideaal is om je bruine tintje extra mee te accentueren. 
Deze zomer mag een koraalrose mineral lipstick (kleur 13) niet missen in je beautycase. John van G heeft in deze collectie een bijpassende nagellak (kleur 637) uitgebracht die je look helemaal compleet zal maken.

Een andere belangrijke basis in deze collectie zijn de blauwtinten. Zo is er naast een heldere nagellak (kleur 384) een waterproof eyeliner (kleur 86) uitgebracht.
Deze soft touch waterproof eyeliner brengt gemakkelijk aan en droogt vervolgens snel op waardoor deze lang blijft zitten. Let wel als je b.v. tijdens je vakantie een vettige zonnebrand gebruikt, dit ten koste zal gaan van je look.

Tip voor een dagje loungen op het strand of een bezoek aan de plaatselijke markt tijdens je warme zonvakantie:
Smeer jezelf voor vertrek goed in met een niet vette creme met hoog UV-filter, laat deze goed intrekken voordat je make-up aanbrengt of de zon in gaat. Breng daarna pas je waterproof eyeliner aan. Op deze manier zal deze lang blijven zitten en niet uitlopen.

Op foto 2 zie je het effect van de mineral eyeschadows. Deze lichte maar sprankelende eyeshadow tinten geven een prachtige finish. Als je deze gebruikt samen met een eyeshadow base (zie foto 3) kun je de kleur intenser aanbrengen voor b.v. je avond makeup en voorkom je dat de eyeshadow zich ophoopt in de oogplooien.

Alle producten zijn verkrijgbaar via onze webshop voor de volgende prijs p/st:
-Lipstick (#488, #84N) en mineral lipstick (#11, #13) voor €10,-
-Mineral eyeshadow (#900, #902, #904, #906, #908) voor €6,20
-Nagellak (#384, #637) voor €7,90
-Soft touch eyeliner (#86) voor €6,30
-Compactblusher (#29) voor €6,60
-Eyeshadow base €8,20

Bestel nu via Più Bella Make-up!

Volgende blog:
 Volgende keer zal ik een aantal inspiratie beelden met jullie delen gemaakt met de Bright Spring collectie. Houd onze website en facebook in de gaten!

***Fouten en prijswijzigingen voorbehouden***