Wie zijn wij?

Van een Italiaanse modestad naar Flevolands platteland.

Più Bella is een onderneming gestart door Marjan van Duist. Na 12 jaar in een van de Noord-Italiaanse modesteden gevestigd te zijn geweest is zij teruggekomen naar Nederland om haar ervaring en expertise met Nederland te delen. Marjan werkte de afgelopen jaren onder andere in een van de grootste metamorfose fotostudio's van Nederland en is vertegenwoordigster van het professionele makeup merk John van G. De medische achtergrond van de eigenaresse maakt dat zij in de jaren ook een expertise heeft opgebouwd voor de beautymetamorfose van vrouwen en meisjes die behandeld zijn voor kanker of andere ziekten waarbij huid en haar het zwaar te verduren hebben gehad.

Bestel jouw favoriete John van G make-up hier!

Più Bella Makeup is de webdealer voor het professionele Nederlandse makeup merk John van G. 

Dit merk is bekend van het magneetdoosje waar je de gewenste kleuren combinatie in kan samenstellen van oogschaduw, eyebrow of blushpoeder. Nooit meer halve doosjes weggooien omdat je niet alle kleuren gebruikt. Goedkoper en milieubewust.

John van G heeft een uitgebreide collectie aan producten voor ogen, lippen en huid. Maak nu kennis met het assortiment in deze webwinkel.