BLOG: Bright Spring nieuwe John van G make-up collectie

BLOG: Bright Spring nieuwe John van G make-up collectie

Bright Spring de voorjaars-/ zomercollectie van John van G is vanaf nu verkrijgbaar.
Più Bella Visagie teste de collectie alvast voor jou uit en laat je in deze korte blog zien wat het effect is van deze kleurige collectie.

In foto 1 zie je hoe de lipsticks eruit zien op een lichte huid. Ik ben persoonlijk vooral fan van de lichte parelmoer lipstick (kleur 488) welke ideaal is om je bruine tintje extra mee te accentueren. 
Deze zomer mag een koraalrose mineral lipstick (kleur 13) niet missen in je beautycase. John van G heeft in deze collectie een bijpassende nagellak (kleur 637) uitgebracht die je look helemaal compleet zal maken.

Een andere belangrijke basis in deze collectie zijn de blauwtinten. Zo is er naast een heldere nagellak (kleur 384) een waterproof eyeliner (kleur 86) uitgebracht.
Deze soft touch waterproof eyeliner brengt gemakkelijk aan en droogt vervolgens snel op waardoor deze lang blijft zitten. Let wel als je b.v. tijdens je vakantie een vettige zonnebrand gebruikt, dit ten koste zal gaan van je look.

Tip voor een dagje loungen op het strand of een bezoek aan de plaatselijke markt tijdens je warme zonvakantie:
Smeer jezelf voor vertrek goed in met een niet vette creme met hoog UV-filter, laat deze goed intrekken voordat je make-up aanbrengt of de zon in gaat. Breng daarna pas je waterproof eyeliner aan. Op deze manier zal deze lang blijven zitten en niet uitlopen.

Op foto 2 zie je het effect van de mineral eyeschadows. Deze lichte maar sprankelende eyeshadow tinten geven een prachtige finish. Als je deze gebruikt samen met een eyeshadow base (zie foto 3) kun je de kleur intenser aanbrengen voor b.v. je avond makeup en voorkom je dat de eyeshadow zich ophoopt in de oogplooien.

Alle producten zijn verkrijgbaar via onze webshop voor de volgende prijs p/st:
-Lipstick (#488, #84N) en mineral lipstick (#11, #13) voor €10,-
-Mineral eyeshadow (#900, #902, #904, #906, #908) voor €6,20
-Nagellak (#384, #637) voor €7,90
-Soft touch eyeliner (#86) voor €6,30
-Compactblusher (#29) voor €6,60
-Eyeshadow base €8,20

Bestel nu via Più Bella Make-up!

Volgende blog:
 Volgende keer zal ik een aantal inspiratie beelden met jullie delen gemaakt met de Bright Spring collectie. Houd onze website en facebook in de gaten!

***Fouten en prijswijzigingen voorbehouden***